På grund av att Gripen tvingades att tacka nej till söndagens träningsmatch i Ale Arena kan alla bandytörstande älvbor istället se fram emot ett klassiskt derby mellan IFK Kungälv och Surte.

Matcherna mellan IFK Kungälv och Surte har en lång historia och genom åren har lagen kämpat om herraväldet kring älvdalen. Så alla som längtar efter att se bandy bör passa på att bege sig upp till Jennylund och Ale Arena på söndag för denna klassiska match där dessutom många föredetta Kungälvsspelare som till exempel Daniel Rydén och Christoffer ”Stekarn” Olsson lär återfinnas i Surtes laguppställning som under året också ska kämpa mot bland annat Kareby för att ta sig upp i allsvenskan.

Matchen börjar 14:30.

Entré:
Vuxen: 50 kronor
Ungdom under 16 år: Fri entré
IFK Kungälvs säsongskort: Fri entré (För dem som inte fått sina kort finns en lista att pricka av sig mot i entrén)

Följ den här om ni inte har möjlighet att se den live!