Mellan den 10-13 oktober kommer IFK Kungälv att ta sig an världseliten i bandy i klassiska World Cup som klubben inte deltagit sedan 80-talet. Självklart kommer supporterklubben Skarpa Gubbar att arrangera en resa till turneringen som numera spelas i Sandviken. 

Skarpa Gubbar kommer att resa upp tidigt mot torsdagsmorgonen för att vara uppe i god tid till IFK Kungälvs andra gruppspelsmatch mot Broberg 14:50. Resan avgår från Skarpe Nord torsdag den 11 oktober klockan 06.00. Efter matchen checkar vi in på stadshotellet i Sandviken där laddningen för fredagens match mot Jenisej 9:30 på fredagen startar omgående.

Vilken tid resan avgår hem igen mot Kungälv på lördagen är helt beroende på resultatet i gruppspelet. Naturligtvis stannar vi så länge IFK Kungälv är med i turneringen vilket i den bästa av världar innebär att hemfärden kommer att gå hem sent på lördag kväll efter finalen som spelas 22.00. Går IFK Kungälv inte vidare från gruppen avgår bussen mot Kungälv i lugn och ro efter frukosten på lördag förmiddag.

Paketet för resa och boende två nätter i dubbelrum på Sandvikens stadshotell (inklusive frukost, fredag & lördag) ligger på 2200 kronor för medlemmar i Skarpa Gubbar.

Så boka in er för försäsongens riktiga höjdpunkt då lagen ska har börjat hittat formen bara någon vecka innan Elitseriepremiären går av stapeln!

Sista dagen för att anmäla sig till resan är onsdag kväll/natt den 26 September.

Vi har bokat så här långt (22 personer)

OBS! Vi kan endast se namn på de som bokat om ni valt att arrangören får kontakta er när ni köpt biljetterna. OBS!
Jonny Carlsson, Mats Ågren +1, Peter Andersson, Urban Bohlén, Stig Jönsson + 1, Kenneth Marberg +1, Tomas Larsson, Roger Holmström, Svenne Andersson, Stefan Åhman, Inger Åhman, Mikael Wickström, Andreas Gillervik, Ulf Sidekicksson, David Nordin, Anders Abrahamsson, Martin Högstedt, Andreas Olsson, Johan Skoglund

Har du bokat dig och du inte står med? Skriv en kommentar eller hör av dig till resor@ifkkungalv.se

Klicka här för att komma till bokningssystemet.