IFK Kungälv är en föreningen som bygger på stort ideellt engagemang och en drivkraft som gör att vi tillsammans kan gå ner till  stolta till Skarpe Nord i Kungälv för att njuta av både bredd och elitidrott på högsta nivån.

Nu står vi inför uppstarten av en ny säsong och därmed är det också en hel del som skall göras inom föreningen, aktiviteter av allehanda slag skall genomföras för att få föreningen att utvecklas vidare. Som det alltid är i en ideell förening så behövs det krafter som kan bidra med arbetet. Om du som läser detta, eller om du känner någon som du tror skulle vara intresserad av att jobba och hjälpa oss inom IFK Kungälv blir ingen gladare än vi.

Att vara med och arbeta i en förening ger väldigt mycket tillbaka i form av kontakter, kunskap och framför allt en stor gemenskap och glädje över att vara med och skapa något tillsammans. Klubben är indelad i olika grupper där det behövs olika typer av hjälp. Nu söker vi främst din hjälp till följande grupper.

·         Arenagruppen. Arbetar främst med arenan och matcharrangemangen på Skarpe Nord. Här behöver vi hjälp med allt ifrån att ta emot och guida massmedia till att hjälpa vid insläppen eller hjälpa till med spelarnas entré.

·         Marknadsgruppen. Arbetar med lotterier,  arrangerar Vikingamarknaden i Kungälv, och lägger upp arbetet för Utesimbadet som tack vare bland annat IFK Kungälv håller öppet för Kungälvsborna varje sommar.

·         Intäktsgruppen. Arbetar som namnet säger på att skapa intänkter för klubben i form av sponsring och andra aktiviteter.

·         Mediagruppen. Arbetar med att sprida information om klubben via tex hemsidan ifkkungalv.se. Här söker vi folk som vill skriva matchreferat, göra intervjuer och få lära sig båda skriva, videoredigera eller eventuellt även filma IFK Kungälvs matcher.

Känner du att du skulle var med och bli en del av vårt arbete med att göra IFK Kungälv ännu bättra? Kontakta då styrelsens Sven-Göran Hall via  telefon: 0706-236142 eller epost: svengoran.hall@ifkkungalv.se

Är det så att inget av det ovan beskrivna känns hel rätt för dig men du känner att du vill hjälpa till inom föreningen  så hör av dig så resonerar vi kring var just ditt engagemang gör störst nytta.

Tillsammans är vi starka  i Kungälv och vi siktar hela tiden på att bli bättre och bättre dag för dag!