Den 13 november är det medborgarstämma i Thorildsskolans aula dit Kungälvs politiker bjuder in sina medborgare för att lämna in sina synpunkter och ställa frågor kring kommunens utveckling. För att manifestera betydelsen för att skapa mer isyta i kommunen kommer Föreningen Ytterby-Kungälv Konståkare, IFK Kungälv, Kareby IS, Kungälvs SK och Kungälv Hockey tillsammans att tåga dit.

Vi uppmanar därför att alla som brinner för bandy, ishockey och konståkning att tillsammans tåga med oss dit för att berätta att det är dags att det byggs en ny ishall i Kungälv för alla barn, gamla och medelårs Kungälvsbor som älskar isidrott. Vi träffas på Nytorget i Kungälv klockan 18:30 och promenerar sedan tillsammans iväg mot Thorildskolan där mötet startar klockan 19.00. Får inte alla plats i aulan trängs vi i korridorerna utanför. Det viktiga är att vi visar vad vi vill. Det har pratas i flera år. Nu är det dags att det händer något. Dela gärna och gilla detta inlägget på Facebook genom att klicka här. Nu låter vi folkets röst höras!