På onsdag 19.00 glider IFK Kungälv ut på Sävstaås i Bollnäs för match mot stadens  stolthet Bollnäs GIF.
– Bollnäs är favoriter på sin hemmaplan men jag tror att vi har goda chanser till poäng, säger tränaren Tommy Österberg.

Elitserien i bandy ångar på och nästa anhalt för IFK Kungälv blir Hälsingland och Bollnäs där laget ska försöka vinna mot  erkänt hemmastarka Bollnäs GIF.
– Bollnäs har ett väldigt duktigt lag med ett av elitseriens bästa försvar. Jag tror ändå att våra chanser är goda för att kunna ta med poäng på Sävstaås, det hoppas jag i alla fall. Sedan är det bara skitroligt att komma till ”Åsen” där det  alltid är mycket publik och underbar stämning. Jag hoppas att vi kan bjuda på fartfylld bandy och bra motstånd, säger Tommy Österberg.

I truppen ser alla spelare, utom Daniel Gratjov, ut att vara pigga och redo inför drabbningen.
- Alla ser fräscha och pigga ut i dagsläget. Vi har bra go och fart på träningarna med gott snack och har utvärderat den senaste matchen mot Sirius som vi inte var så jättenöjda med, säger Tommy Österberg.

För IFK Kungälvs nyförvärv Mikko Lukkarila blir matchen sin första mot sin gamla klubb Bollnäs som han lämnade efter förra säsongen. När lagen möttes på Skarpe Nord i det senaste mötet mellan klubbarna gjorde Lukkarila tre mål. Om det blir mål igen för Lukkarila eller inte återstår att se. Matchen följer ni bäst via elitrapport.se eller helahalsingland.se