Även om IFK Kungälvs A-lag har spelledigt i helgen efter vändningen i Söderhamn mot Broberg i onsdags finns det andra spännande bandymatcher att titta på under lördagen och söndagen på Skarpe Nord.

ifkkungalv.se har valt ut två matcher att titta lite närmare på. För er som samtidigt vill få en liten biltur så spelar både Karebys damer och flera av IFK Kungälvs ungdomslag på bortaplan denna helgen.

Lördag: 

13:00 Division 1:  Kareby IS – Höjden: Karebys herrar har fått en bra start på säsongen med två raka vinster. I laget spelar bland annat Elitseriespelarna Anders Ahlstrand och Tobias Andersson. I och med att dom spelade mot Broberg i onsdags är deras medverkan osäker men i laget finns gott om unga talanger som ofta bjuder på fartfylld och underhållande bandy.

 

Söndag:

13:00 Juniorelitserien: IFK Kungälvs P20 lag tar sig an serieledarna Sandviken där mycket väl femman i Elitseriens poängliga 17-årige Erik Pettersson kan finnas med hos gästerna. I Kungälv finns det också gott om talang. I laget finns spelare som målvaktstalangen, 17-årige Victor Lindblom, som gjorde elitseriedebut i onsdags, pojklandslagsmannen Axel Ekholm, Andreas Bergren Eckerth, Dennis Josefsson och Elias Modin som samtliga spelat Elitserien iår. Utöver dem finns så klart massa annan talang som antigen provat på A-lagsspel under försäsogen eller snart kan att få göra det i antingen IFK Kungälv eller Kareby IS.