På onsdag är det äntligen dags för bandy igen när IFK Kungälv gästar Villa-Lidköping i Elitserien.
– Det ska bli gött att komma igång igen, säger IFK Kungälvs vänsterback Mathias Johansson.

Efter en och en halv veckas landslagsuppehåll är det äntligen dags för matcher i Elitserien igen. För IFK Kungälv del har uppehållet inneburit vila för större delen av truppen förutom Mikko Lukkarila, Markus Kumpuoja, Mattias Johansson, Andreas Berggren Eckerth,  Axel Ekholm och Rasmus Andersson som varit på olika landslagsuppdrag.

Återstarten på Elitserien blir av tuffaste möjliga sort för Kungälv då man tar sig an SM-guldsfavoriterna Villa-Lidköping på bortaplan. Ett lag som inte förlorat på hemmaplan i Elitserien, men som Kungälv slog senast på Skarpe Nord och även i en match över 60 minuter i World Cup i höstas.
– Jag vet inte vad som talar för att vi ska vinna igen, men jag hoppas vi ju att vi gör det och vi ska ge Villa en rejäl match, säger Mathias Johansson som startade bandykarriären just i Villa-Lidköping.

För alla IFK Kungälvs supportrar som vill se matchen på plats i Lidköping arrangerar Supporterklubben Skarpa Gubbar & Gummor en resa till matchen. Mer information om den hittar ni här.

För er som vill se intervjuer med Daniel Gratjov, Mathias Johansson och Mattias Johansson inför matchen mot Villa så hittar ni dem via vår facebook grupp.

Nästa hemmamatch för IFK Kungälv spela på Annandagen då vi tar emot Gais i ett spännande och sprakande derby på Skarpe Nord. Mer om den matchen och hur ni köper biljetter hittar ni här.