Nu är det dags att köpa biljetter till bandys traditionella och mytomspunna Annandag där IFK Kungälv i år tar emot Gais Bandy i ett prestigefyllt lokalderby på Skarpe Nord.

IFK Kungälv siktar på sin bästa publiksiffra på 25 år vilket innebär att vi hoppas på runt 3500 personer på Skarpe Nord. Precis som förra året när vi spelade på Heden kommer vi att upprepa succén med bandybrunch på Fars Hatt där vi hoppas på lika bra stämning som ifjol.

På Fars Hatt bjuds det på Bandybrunch, BandyQuiz, livemusik och införsnack med tränaren Tommy Österberg. Dörrarna på Fars Hatt öppnar 10.00 och brunchen håller på till 12:15 innan vi tågar ner till Skarpe Nord för att stötta IFK Kungälv i derbyt mot Gais.

Biljetterna till brunchen förväntas gå åt i snabbt takt så passa redan nu på att köpa biljett till både brunchen och matchen genom länken under. Varmt välkomna på Bandyfest önskar IFK Kungälv!

BILJETTER ANNANDAGSDERBYT IFK KUNGÄLV  – GAIS BANDY.

Just nu går det också bra att köpa dina biljetter på City Gross i Ytterby och Maxi i Kungälv