Elitserien ångar på med många matcher tätt i följd. Närmast för IFK efter annandagsförlusten mot GAIS står Motala. Ett Motala som även de förlorade sin annandagskamp med klara 6-0 mot Vetlanda.

Kungälv har stor revansch att utkräva mot Motala då första mötet slutade med seger 9-5 till laget och stor Motalahjälte var Oskar Davidsson med tre mål. Det är inget han kommer att få tillämpa på Skarpe Nord kan vi nästan lova utan nu måste det börjas vinna igen för att komma upp på säkrare slutspelsmark då Hammarby väntar redan på söndag den 30 december i nästa kamp och det är en erkänt svår nöt att knäcka

IFK är naturligtvis rejält sugna på revansch mot främst Motala men även på sig själva efter förlusten mot GAIS. Laget är i princip detsamma förrutom att nya målvakten, Hannu Kauttio, är spelklar och Pertti sålunda vilar för sin rehabträning. Enda nuvarande frågetecknet är om Jesper Larsson är frisk nog och kan spela.

- Jag hoppas att alla är tillgängliga för spel men efter torsdagens eftermiddagsträning vet vi, säger tränare Tommy Österberg och tillägger, det skall bli underbart att ta revansch på Motala och visa att vi är bättre än vad vi var i förra matchen vi möttes, avslutar Tommy

Kl 19 är det avslag på Skarpe Nord och för er som är sugna på lite införsnack så är supporterpuben Tribeca öppen för en bit mat och något att dricka samt snack med likasinnande bandyintresserade.