Ett formstarkt Broberg kommer till Camp Nord för retur och revansch mot IFK Kungälv.

Broberg som går som tåget för stunden och parkerar på en fjärdeplats i tabellen har säkert stora förväntningar på matchen mot ett Kungälv som funderar på var man står formmässigt. Laget varvar strålande insatser med mediokra och den situationen ger inget lugn utan snarare mer funderingar och osäkerheten i avgörande lägen smyger sig in. Nu skall dock dessa funderingar raderas ut en gång för alla och fullt fokus ligger på denna match.

Kungälv inledde serien starkt med bland annat vinst mot Broberg på bortaplan och laget vill med GAIS i färskt minne visa sina supportrar att det var ett misstag som ej kommer att upprepas utan full fart med klokhet och fighting spirit gäller. Laget kan, det har vi sett bevis på vid upprepade tillfällen, men denna säsongen till skillnad mot förra så är lägstanivån något lägre men så även högstanivån. Berg-/ och Dalbaneform har vi sett uttryck för på de sociala medierna och nu vill Kungälv visa att det är slut med dalarna på lagret och bara berg finns kvar att kvittera ut. Dags för klättringen att börja sålunda

Varför har Broberg gått så bra trots tapp av Hedqvist och Giljam samt ny relativt oprövad tränare i Michael Bratt?
- För mig är det ingen överraskning att de ligger där de ligger då de har fått behålla sitt lag under många säsonger samt kompletterat med bra spelare i Hauska och snabbskrinnaren Rolf Larsson. De har kvalitet på alla positioner, säger Kungälvs tränare Tommy Österberg

Kungälv har två vinster mot Broberg denna säsong, en i world cup och en i serien. Vad talar för en tredje?
- Vi har ett bra lag och chanserna är mycket goda men då måste också knoppen vara med i matchen, avslutar Tommy samt konstaterar samtidigt att till matchstart, onsdag 9 januari kl 19.00, så har det torra klara vintervädret återvänt vilket borgar för fin is och härligt spel.

IFK kommer till spel med bästa möjliga lag och alla spelare i skrivande stund är tillgängliga förrutom målvakten Virtanen som rehabtränar sitt diskbråck

Kl 19:00 är det avslag och som vanligt är Tribeca öppet för en bit mat och bandysnack