IFK Kungälv har gjort klart med sin viktigaste pjäs i lagbygget inför nästa säsong. Lagkaptenen Mikael Lindberg har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med klubben.
– Mikael är ett föredöme som alltid ger allt, säger Stefan Angberg i IFK Kungälvs sportgrupp.

Sedan Mikael Lindberg, 29, kom till klubben som förstaårssenior för tio år sedan har han varit en av lagets viktigaste spelare. Med sin skridskoåkning, skott, och passningar är han i det närmaste en komplett bandyspelare som dessutom är en utmärkt förebild för klubbens unga spelare både på och utanför isen.
– Det är givetvis jätteskönt att Mikael bestämt sig för att spela två år till i IFK Kungälv. Mikael är både viktig på planen, i omklädningsrummet och för publiken som älskar sin lagkapten, säger Stefan Angberg.

En längre intervju med Mikael Lindberg kommer på ifkkungalv.se senare i veckan.