Slitvargen och skridskovirituosen, Fredrik ”Fidde” Johansson är klar för två nya säsonger med IFK Kungälv. Efter att ha slickat såren efter säsongens snopna slut var det inget snack om saken att det var Kungälv som åter skulle få Fiddes namnteckning på kontraktet.

Fredrik har nu varit IFK trogen i flera säsongen och tillhört de tongivnade spelarna som med sina diagonalåkningar kan skapa oreda i vilket försvar som helst. Vem minns inte målet i TV-matchen mot Västerås för några säsonger sedan, superklass på det. Han har sin styrka i sin skridsoåkning men också i sin enorma vilja. Skadefri har han också varit och knappt missat en match sen han kom från Frillesås. Vi hälsar honom välkommen till ytterligare roliga säsonger med IFK.

Om några veckor börjar försäsongen igen och det arbetas intensivt inom sportgruppen med att forma truppen likväl som ledarstaben och så fort vi har nyheter dyker det upp här på webben