Tillsammans med IK Kongahälla, Kareby IS, Kungälvs Hockey, Kungälvs Konståkningsklubb startar IFK Kungälv den 4 maj upp en Second handbutik i Pingskyrkans gamla lokaler vid Byggmästaregatan i centrala Kungälv.

Tisdag 23 april mellan 17.00–21.00 behöver vi hjälp med att bl.a. prismärka, packa upp, bära in, vara behjälplig med det mesta och sist men inte minst, att träffas för en gemensam sak. Hjälp oss sprida detta.

Vill ni hjälpa till, kontakta IFK Kungälvs kansli tel. 0303-133 30 eller Ove Andersson på på tel. 0722-15 36 67

– Detta kommer bli en jätteviktigt inkomstkälla för våra idrottsföreningar och det är också ett sätt att öka samarbetet mellan oss i Kungälv med en naturlig samlingspunkt, säger IFK Kungälvs ordförande Tony Hjertstrand.

Affären kommer att slå upp sina portar den 4 och 5 maj. Fram till att butiken öppnar kommer klubbarna att ha öppet för inlämning av allt från möbler till kläder och smycken under måndag – fredag 10.00 – 14.00 samt onsdagar mellan 15.00 och 18.00.

Vi hämtar hos er
För dem som inte har möjlighet att själv lämna saker så kan föreningarna komma och hämta saker hos er. För mer information ring IK Konghahällas Per-Arne Carlström på telefonnummer 0702-0876 34.

När butiken öppnar kommer den att ha öppet under lördagar och måndagar. Under öppninghelgen kommer affären att hålla öppet under lördag, söndag och måndag.

När det gäller IFK Kungälvs ekonomi jobbar föreningen hårt för att kunna redovisa ett positivt eget kapital vid bokslutet den 1 maj. Under våren har IFK Kungälv fått ett fantastiskt stöd från många medlemmar. Vilka det är kan ni se HÄR. Om det finns mer bandyvänner där ute som vill hjälpa till är det fortfarande oerhört välkommet så att IFK Kungälv i framtiden kan vara en klubb med en stabil ekonomi.