Den 26:e oktober är det uppdukat för bandyfest på Skarpe Nord då IFK Kungälv tar emot Gais Bandy på Skarpe Nord.
– Då blir det bandyfest. Det kan jag lova, utbrister Skarpa Gubbars kassör Jonny Carlsson när han får beskedet av ifkkungalv.se

Många är vi som just nu väntar på vår- och sommarvärme och kanske rent utav semster. Lika många är vi nog som ändå redan nu känner pirret i benen när Svenska bandyförbundet idag presenterar den kommande säsongens spelschema där IFK Kungälv inleder säsongen med ett derby mot Gais på Skarpe Nord lördagen den 26 oktober.
– Bandypremiären är alltid speciell. Oavsett hur försäsongen har sett ut är det den första matchen som gäller något och två poäng ger arbetsro medan en förlust… ja ingen vill börja med det, säger Jonny Carlsson.

Hela spelschemat kan ni läsa via länken.

I början maj släpper IFK Kungälv säsongskorten för säsongen 13/14. Innan dess är förhoppningen att klubben ska kunna presentera ytterligare namn till vår A-trupp så att vi med spänning ska kunna se fram emot en ny härlig bandysäsong.