Förberedelserna inför hösten löper på för IFK Kungälvs A-lag som sedan ett par veckor är igång både på is och på barmark inför att den mer bandyinriktade försäsongen drar igång efter sommaren. Senaste pusselbiten kring A-truppen är att Johan Rolén går in som ny målvaktstränare.

Johan Rolén kommer alltså tillbaka till klubben efter att han la sina egna handskar på hyllan inför den gågna säsongen. Johan kommer att ansvara för att se till så att David Borvall och Victor Lindblom får rätt stöd, träning och uppbackning från honom själv och övriga tränarna Ari Holopainen, Patrik Ewerstein och Jörgen Sjöholm.
– Johan har ett stort IFK hjärta och vet vilka behov målvakterna i klubben har och kommer se till så att de kommer att vara förberada inför matcher och träningar, säger Stefan Angberg i IFK Kungälvs sportgrupp.

I veckan kommer även IFK Kungälvs senaste nyförvärv Olle Nordlund från Motala att träna med IFK Kungälv. Laget tränar på is i Oasens Ishall på onsdag 17.00 till 18:20 och på fredag 16.00 till 17:20.

När det gäller truppen i övrigt jobbar klubben med ytterligare två namn på spelarsidan.
– Vi känner att vi redan nu har en bra trupp och med namnen vi jobbar och hoppas få klart med känner vi att vi får ett spännande lag inför vintern. Spelarna känns riktigt motiverade och laddade, säger Stefan Angberg.