IFK Kungälv har gjort klart med den finske landslagsanfallaren Janne Hauska som närmast kommer från spel i elitserien med Broberg.
– Jag hoppas kunna bidra både offensivt och defensivt och göra en del mål, säger Janne Hauska.

IFK Kungälv har gjort klart med ännu en pusselbit i lagbygget inför nästa säsong i 30-årige anfallaren Janne Hauska. Hauska som spelade VM med Finland i Vänersborg i vintras lämnar efter en säsong Broberg som han värvades till inför fjolåret från finska Kampparit.
– Det känns jättekul att komma till Kungälv som har hittat en bra lösning för mig och min sambo med lägenhet och jobb. Jag hoppas kunna hjälpa laget med mina styrkor, säger Janne Hauska.

Som främsta egenskaper som bandyspelare beskriver han sitt skott och att han med sina 191 cm även kan bidra med en del tyngd i anfallet till IFK Kungälv.
– Det känns jättekul att vi har gjort klart med Janne. Med sin tyngd och storlek har han kanske egenskaper vi inte haft i Kungälv på senare år och det ska bli spännande att se honom på Skarpe Nord i vinter, säger Stefan Angberg i IFK Kungälvs sportgrupp.

IFK Kungälv hälsar Janne Hauska och hans sambo Laura varmt välkomna till Kungälv som de kommer att flytta ner till i augusti efter att du nu under helgen varit och bekantat sig med staden och föreningen.

IFK Kungälvs trupp just nu:

Ledare:
Ari Holopainen
Patrik Ewerstein
Johan Rolén
Jörgen Sjöholm
Tony Josefsson
Martin Johansson

Målvakter:
David Borvall
Victor Lindblom

Utespelare
Jesper Larsson
Hampus Kärnman
Mathias Johansson
Olle Nordlund
Jakob Jenefeldt
Robin Mohlén
Andreas Berggren Eckerht
Axel Ekholm
Mikael Lindberg
Fredrik Brandin
Ted Skoglund
Elias Modin
Mikko Lukarilla
Fredrik Johansson
Janne Hauska