När IFK Kungälv under lördagen körde ett av vårens alla ”endagarsläger” stod i helgen paddling och löpning på schemat.
– Det är roligt för killarna att göra något annorlunda än den vanliga träningen, säger tränaren Ari Holopainen.

Det som var annorlunda den här gången var att häckar, vikter, bandyklubbor och liknande var utbytta mot kanoter som spelarna i A-laget skulle paddla cirka en mil från Skarpe Nord uppströms via Norde- och Göta älv upp till Diseröd där löpningar i stora sandslott väntade vid det gamla grustaget.

Snabbast uppströms var målvaktsparet David Borvall och Victor Lindblom som med marginal höll Jakob Jenefeldt och Hampus Kärnman bakom sig.

Efter löpningarna i grustaget ebbade dock målvakternas kraft ut något och på hemvägen var det istället Andreas Berggren och Fredrik ”Fidde” Johansson som hade bäst fart och medströms gled ifrån sina lagkamrater och var först tillbaka på Skarpe Nord.

Kaptenen kapsejsade 
Lika bra gick det inte för lagkaptenen Mikael Lindberg och Elias Modin som kapsejsade i närheten av Marieberg.
– Jag tror att Lindberg skulle rätta till en strumpa eller något och så snurrade dom runt, refererade den något skadeglada lagledaren Jörgen Sjöholm.

För er som vill se bilder från lägret är det bara att bläddra med pilarna ovan. Vill ni veta mer om arbetet med truppen och hur statusen ser ut för Mathias ”Pumpen” Johansson läs artikeln bredvid på hemsidan.

PS: På sista bilden kan alla se ett exempel på varför det är bra att bära flytväst.