På fredag den 26 juli är det dags för sommarens Vikingamarkanad som arrangeras av IFK Kungälv.

Marknaden såväl som utesimbadet är två riktiga Kungälvs-klassiker som vi hoppas hjälper till att skapa trvisel och nöje för såväl unga som gamla Kungälvsbor under sommaren precis som bandyn gör på vintern. På marknaden finns i år rekordmånga knallar som säljer allt från sockervadd till kläder, smycken och allt annat mellan himmel och jord.

Och mitt i all sommarvärme kan IFK Kungälv också meddela att vi den första 1 augusti börjar kicka igång bandyn på allvar igen. Med uppdateringar kring spelartruppen, säsongskort, träningsmatcher. Och om allt går som vi tänkt oss också en presentation av två nya A-lagsspelare som kommer att förstärka oss i vinter.

Njut nu av sommarenvärmen så följer vi snart upp med hetta kring världens roligaste sport. Heja Kungälv!