På torsdagen gjorde IFK Kungälv sin sista träning innan fredagens elitseriepremiär på bortais mot Sirius.
– Det känns bra och nu är det bara att sparka igång, säger IFK Kungälvs tränare Ari Holopainen.

19.07 på fredag kväll startar elitseriepremiären mellan IK Sirius och IFK Kungälv på Studenternas IP i Uppsala. I IFK Kungälv ser läget i truppen fint ut inför matchen då hela truppen förutom skadade Axel Ekholm och Andreas Berggren är redo för spel.

– Alla är friska och hela truppen, utan Anderas åker med upp till Uppsala, säger Ari Holopainen.

När det gäller motståndarna Sirius så har IFK Kungälv enligt Holopainen hyfsad koll på hur de har spelat under försäsongen.

– Jag har inte sett dem själv faktiskt utan har ringt runt och hört mig för lite. Vi kommer först och främst att fokusera på vårt eget spel och får vi det att stämma till 100 procent så vet vi att det räcker väldigt långt.

Hur känner du själv inför matchen?

– Det känns bra och det är roligt att det sätter igång. Det är alltid så inför premiären att man aldrig kan veta exakt var vi står, men det är bara att sparka igång och så får vi alla svaren efter matchen, skrattar IFK Kungälvs tränare Ari Holopainen.