IFK Kungälvs P10-lag imponerade stort i helgen när laget vann sjumanna-turneringen Slättbergshallen Cup i Trollhättan.

I gruppspelet stod Vänersborg och Gripen för motståndet och eftersom det var första matchen för året fanns det en del premiärnerver hos spelarna. Väl ute på isen visade laget direkt var skåpet skulle stå denna dag och besegrade Vänersborg 1.

Laget hade sedan inga problem med att tända om till nästa match och efter ytterligare 30 minuter var även Vänersborg 2 besegrade. Efter lite paus och omspolning av is var det dags för Gripen som var en ny bekantskap i dessa sammanhang.

Laget gjorde på nytt en övertygande match och tog sin tredje raka seger. Efter att ha gått obesegrade genom gruppspelet så väntade Vänerborg 1 i finalen och IFK Kungälv  var mycket sugna på att åka hem med bucklan.

Efter en briljant första halvlek hade var Kungälv i ledning med 4-1. I andra halvlek tryckte Vänersborg på så mycket de kunde men det hjälpte inte mot IFK’s starka skridskoåkning och kämpaanda.

Slutresultatet i finalen skrevs till 5-2 i IFK’s favör. Fjorton glada och trötta spelare fick som vinnare ta emot vinstpokalen som kommer pryda prishyllan i klubbstugan.

Stort grattis säger hela IFK Kungälv till spelare och ledare för en strålande insats i helgen.

Heja Kungälv! #viärkungälv