Fredagen den 7 november spelar IFK Kungälv hemmamatch mot Bollnäs i Ale Arena
För den som vill åka buss och ladda upp inför matchen arrangerar Skarpa Gubbar Before-bandy på supporterkrogen Combi.

Uppladdningen börjar klockan 16.00 på Combi vid Nämndshusrondellen i Kungälv. För den som vill åka buss till matchen finns det två avgångar att välja mellan. En som avgår 18.00 från Kungälvs busstation och en som avgår 18.20. Bussen åker sedan tillbaka till Kungälv vid en avgång 21.10 och en  21.25.

På Combi laddas det rejält inför matchen med hejaramsor, allsång och trubadur. Skarpa Gubbar uppmanar alla supportrar att klä sig i sina IFK Kungälvs-kläder och komma taggade till tusen.

För att boka en plats i bussen skriver ni ert namn och vilken avgång ni vill åka med till arenan i ett mejl till info@ifkkungalv.se
Resan kostar 50 kronor tur & retur och betalas kontant vid avgången till Ale Arena.
(De som åker den sena tiden till arenan har förtur till den tidiga avgången tillbaka till Kungälv.)

Bokade avgång 1 (14 av 45): Anders Abrahamsson, Jonny Carlsson, Johan Inuslan, David Nordin, Lennart Carlsson, Martin Gustavsson, Johan Skoglund, Anders Ruth, Andreas Gustavsson, Johan Thorén, Tobias Christoffersson, Simon Andersson, Vacklav Vacke, Henrik Abrahamsson 

Bokade avgång 2: (44 av 45): Urban Bohlen, Lotta Bohlen, Stefan Åhman + 5, Peter Björklund,Bola Svanberg,Ove Johansson, Håkan Plambeck, Ståle Seljelid, Maria Seljelid, Stefan Arnesson, Eva Pihlblad, Ove Svantesson, Anna-Lisa Pihlblad, Svenne Andersson, Tomas Andersson, Oscar Nydén, Henric Andersson, Lasse Carlsson, Bo Engberg ,Roland Nilsson, Tomas Larsson, Tony Krook, Ronny Wigerstedt, Gösta Olsson +2, Mats Ågren + 3, Jan Melander Peter Olsson, Stig Jönsson, Calle Larsson, Marcus Walldesand + 1, Håkan Thorman +2