På onsdagskvällen är det dags för ett härligt bandyderby då Villa-Lidköping gästar Skarpe Nord.

Villa-Lidköping kommer senast från en oavgjord match i lördags hemma mot IFK Vänersborg där laget visade moral och kom trots flera spelare på utvisningsbänken under slutskedet ikapp till 5-5 efter att ha legat i underläge stora delar av matchen. Om laget kommer stärkta från den poängen eller om det finns tvivel på det egna spelet, som inte är lika bländande som tidigare säsonger på hemmaplan, får vara osagt.

IFK Kungälv kommer å sin sida från något av en islossning efter fyra matcher utan poäng då laget i måndags kväll vann borta mot Tillberga. Efter en tveksam första halvlek, där laget trots allt var i ledningen, rullade det på bättre i den andra halvleken vilket gjorde att IFK Kungälv till slut kunde vinna med 7-3 på bortaisen i Västerås. I Kungälv gjorde bland annat anfallaren Lukas Persson bland annat tre mål vilket betyder att han nu gjort elva mål på åtta matcher.

Än bättre är Villa-Lidköping anfallaren David Karlsson som mäktat med hela 16 mål så här långt på åtta matcher.

I tabellen skiljer det just nu tre poäng mellan lagen inför drabbningen på Skarpe Nord som startar 19.00. Väderprognoserna talar för perfekt bandyväder och en härlig bandymatch.

IFK Kungälv hälsar både hemma- och bortasupportrar varmt välkomna till matchen.

Viktig information till bortasupportrar:

Endast pyroteknik som avvänds med uppvisande av tillstånd på Skarpe Nord är tillåtet under matchen. Med andra ord är det endast Skarpa Gubbar som får använda sig av pryoteknik innan, under och efter matchen.

Entrepriser:

Derbymatch: (Hammarby, Villa-Lidköping BK, IFK Vänersborg, Tillberga (annandagen) )
Vuxen: 150 kronor
Pensionär/Student (Med CSN-kort): 100 kronor
Barn/ungdom under 16 år: fri entré

OBS! Personer med säsongskort, vip-kort, årets domarkort, samt fribiljetter ska använda entrékassan för årskort längst till vänster vid ingången till Skarpe Nord. I övriga kassor gäller endast kontanter.

Välkomna önskar IFK Kungälv.