Fredagen den 12 december arrangerar IFK Kungälvs supporterklubb Skarpa Gubbar en bortaresa till Vänersborg. För att laget ska få ett stark stöd på läktaren får alla som åker med i bussen ett kanonpris.

Medlemmar i Skarpa Gubbar betalar endast 100 kronor för både resa och inträde. Icke medlemmar får även de ett förmånligt pris på 150 kronor.

I supporterbussen finns 45 platser. Först till kvarn gäller. Anmälan är bindande och pengarna betalas kontant på bussen.

Bussen avgår från Skarpe Nord 17.30. Samling sker 17:15. Matchstart 19.00 IFK Vänersborg – IFK Kungälv

OBS! Bussen är full.

Anmälan görs via mejl till info@ifkkungalv.se eller i en facebook-kommentar nedan. Skriv namnen på de ni vill boka.

Vi ska med 49 av 49: Jonny Carlsson, Mikael Wickström, Urban Bohlén, Lotta Bohlén, Stefan Åhman, Inger Åhman, Peter Björklund, Bola Svanberg, Lennart Carlsson, Martin Gustavsson, Johan Larsson, Glenn Robertsson, Ulf Pettersson, Ulf Karlsson, Kenneth Marberg, Stig Jönsson, Eva Larsson, Claes Hellström, Mats Ågren, Sussane Larsson, Lars Carlsson, Åke Lundvall, Rune Stjernström, Andreas Gustavsson, Henrik Olsson, Bengt Nordin, Anders Abrahamsson, Claes Nilsson, Thomas Ottosson, Jan Melander, Christian Olsson, Anders Eriksson, Dick Svensson, Mikael Hilmersson Tomas Hilmersson, Magnus Carlsson, Andreas Gillervik, Ebbe Gillervik, Ulf Berghänel, Rose-Marie Berghänel, Anders Julén, Anderas Olsson, Jens Eriksson, Eva Sjöholm, Maria Sjöholm, Jan Thorell, David Nordin, Fredrik Ryberg