Att aldrig ge upp är något hela IFK Kungälv alltid jobbar efter. Likaså att kämpa för varandra. För backklippan Tobias Backman var det inga problem att offra två tänder. En för varje poäng.

Minuterna efter segermatchen mot Villa-Lidköping laddade IFK Kungälvs Axel Ekholm upp en bild på en strålande glad Tobias Backman på IFK Kungälvs instagramkonto. Leendet var dock inte riktigt intakt. Lyckligtvis så finns fortfarande tandfen i livet och tack vare två utslagna tänder kom hon den här gången med två blytunga poäng till IFK Kungälv.

ifkungalv.se har sedan matchen sökt Tobias Backman för en kommentar. Backhjälten verkar dock ha lite svårt att tala för tillfället så istället nöjer vi oss med en hyllning till honom här på på hemsidan.

Mer om tandhistorien lär vi få återkomma med. Nu har tar Tobias Backman och IFK Kungälv det istället lite lugnt och laddar inför nästa derby då laget gästar IFK Vänersborg den 12 december.

Heja Kungälv! #viärkungälv