Inför Bandys högtidsdag nummer 1 – annandagen arrangerar IFK Kungälv en stor Before Bandy samling på Älvmagasinet i Kungälv.
På plats bjuds det på livemusik, taktiksnack med tränaren Ari Holopainen och lotterier och tävlingar.

Uppladdningen inför Annandagsmatchen mot Tillberga startar 11.00 och pågår till 14:15 innan det är dags att ta den korta promenaden till Skarpe Nord för den viktiga matchen som kan ge IFK Kungälv två blytunga poäng i elitserien.

Annandagen är bandyns stora dag och IFK Kungälv hoppas på mycket publik som hejar fram laget till en seger mot Tillberga.

Antalet biljetter till uppladdningen är begränsade till 150 stycken och köpes via länken nedan. I priset ingår buffé samt ett glas öl/cider/vin till maten och underhållning och tävlingar med chansen att vinna fina priser.

KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA DINA BILJETT.