Den 26 december är det äntligen dags för Annandagsbandy i Kungälv igen. I år gästar Tillberga Skarpe Nord i en match där ett revanschsuget IFK Kungälv vill vinna inför storpublik.

Annandagen är bandys stora högtidsdag med mycket folk på läktarna och en extra nerv som brukar skapa spännande och sevärda matcher. Kungälv och Tillberga mötte varandra i Västerås tidigare i december i en jämnmatch där Kungälv hade med sig marginalerna i första halvlek och sedan kunde rinna ifrån till seger med 7-3.

IFK Kungälv kommer senast från en något oväntad förlust mot Kalix på hemmais efter två tidigare stormatcher på Skarpe Nord där laget slagit finalkandidaterna Villa-Lidköping och Västerås SK.

Som vanligt när det är Annandagsbandy händer det lite extra arrangemang runt Skarpe Nord. På Älvsmagasinet ett stenkast bort kommer 160 gäster att ladda upp med allsång, mat och dryck och hejarklacksövningar för att komma så laddade som möjligt inför matchen. På plats kommer det även finnas chansen att vinna gamla spelarhjältar matchtröjor från tidigare säsonger i olika former av lotterier.

Inne på Skarpe Nord kommer kometbandet Black Pearl att spela rockcovers från klockan 14.00 innan matchen inleds med nationalsången framförd av Linnea Ekholm.

Matchen börjar 15.00 och då mycket publik väntas till Skarpe Nord så uppmanar vi alla att komma i god tid till arenan. Vi ses på fredag!

Entrépriser: 

Vuxen: 150 kronor
Pensionär/Student (Med CSN-kort): 100 kronor
Barn/ungdom under 16år: fri entré