Efter förlusten mot Ljusdal är det dags för IFK Kungälv att tar nya tag när laget gästar Bollnäs den 2 februari.

På plats i Hälsingland kommer laget att få stöd från en trogen skara Kungälvssupportrar som gör den lång resan efter nyår för att försöka bära fram laget till en skräll.

För IFK Kungälvs har den kylslagna förlusten nu smällt och mot Bollnäs den 2 januari verkar vädret att bli mer humant.

IFK Kungälv har den senaste tiden blandat och gett under sina matcher. Nu möter man ett Bollnäs som verkar ha fått upp farten igen och jagar andraplatsen i tabellen ledda av sina världsstjärnor och nyförvärv Per Hellmyrs och Daniel Berlin.

När lagen möttes i inledningen av serien slutade matchen 2-2 efter att Kungälv vänt ett 0-2 underläge. På övertid hade Kungälv, vad som kunde ha varit ett ledningsmål, men domaren gjorde till slut bedömningen att nystanet aldrig hade passerat mållinjen.

Ska IFK Kungälv ha någon chans på Sävstasås i matchen som startar 20.00 gäller det för laget att ta sig an mantrat som visat sig framgångsrikt mot lag som Villa-Lidköping och Västerås och inte minst Bollnäs. En fullfjädrar insats i 90 minuter och hugga när chanserna väl kommer.

Matchen följs direkt via elitrapport.se eller via bandypuls.se som direktrapporterar från matchen med allt intressant som händer.

Nu tar vi nya tag. Heja Kungälv! #viärkungälv