På fredag gästar IFK Kungälv elitseriekollegan Villa-Lidköping. Supporterklubben Skarpa Gubbar arrangerar en resa med kanonpris till matchen.

Medlemmar i Skarpa Gubbar betalar endast 150 kronor för både buss och entré till matchen. Icke medlemmar betalar 200 kronor. Bussen avgår från Skarpe Nord 16:30. Samling 16:20.

Antalet platser är begränsade. Platser bokas via melj till info@ifkkungalv.se

Bokade platser: 44 av 45: Jonny Carlsson, Ulf Karlsson, Johanna +1, Mikael Wickström, Tobias Svensson, Urban Bohlén, Svenne Andersson, Tomas Larsson, Johan Larsson, Linette Hult, Anders Julén, Peter Andersson, Lasse Carlsson, Rune Stjernström, Anders Abrahamsson, Ebbe Gillvervik, Andreas Gillervik, Uffe Pettetsson, Ulf Berghänel, Rose-Marie Berghänel, Erik Olsson, Per Ekholm, Katarina Ekholm, Glenn Robertsson, Ulf Hedman, Caroline Asplund, P Björklund, Bola Svanberg, Henrik Olsson, Peter Olsson, Jan Melander, Stig Jönsson, Nisse Rolén, Stefan Åhman, Inger Åhman, Magnus Åhman, Thord Tamming, , Jan Thorell, Marre Lindberg, Rulle Lindberg, Jan-Erik Sörensen, Kerstin, Klas Thulin, Tore Skolgund