Ett taggat, tänt och piggt Villa gav ikväll Kungälv svar på tal och revanscherade sig utan problem.

Kungälv kom till Lidköping med gott självförtroende efter matchen mot SAIK men dessvärre hade Villa ett minst lika gott och tog också hem segern i kvällens match. Villa ser dessutom ut att älska matcherna i Lidköping mot Kungälv. De spelar ut hela registret och har kul medan Kungälv får sikta in sig på försvar direkt.

Redan efter 22 spelade minuter hade Villa 4-1 och resten var egentligen bara en formsak. Målen trillade in i jämn takt, och det som Kungälv skapade tog Borvall hand om, släkten är ju värst sägs det. Matchen slutade med  siffrorna 10-2 i Villafavör. Matchen i matchen mellan bröderna Johansson vanns också av Villaspelaren. Mattias tog hem den kampen även om Fredrik fick pris som Kungälv bästa spelare vilket inte Mattias fick. Alltid något att skryta med i alla fall.

Kungälv får nu ladda om till matchen mot Vetlanda. Skall inte vara några problem då motståndet troligtvis är något mänskligare samt att laget är tillbaka på Camp Nord igen. Kul att möta Österbergs Vetlanda som också hinner möta Tillberga innan det är dags för Kungälv.

Matchfakta hittar ni här: http://www.elitrapport.se/Data/report7590.html