På fredag kväll startar Elitserien om på nytt då IFK Kungälv tar emot Sirius i en viktigt streckmatch på Skarpe Nord.
– Vi är revanschsugna efter förlusten innan uppehållet och har en riktigt bra träningsvecka bakom oss, säger IFK Kungälvs tränare Ari Holopainen.

Elitserien börjar drar ihop sig om med sex omgångar kvar handlar resten av serien för IFK Kungälv om klarat kontrakt eller en kvalserie.

I helgen väntar två matcher som lär få avgörande betydelse då IFK Kungälv först tar emot Sirius, två poäng bakom i tabellen och sedan på söndag gästar Kalix uppe i norr.

Just nu ligger allt fokus först och främst på fredagens match mot Sirius. Efter vad IFK Kungälvs tränare Ari Holopainen beskriver som en bra träningsvecka med bra fart och intensitet handlar det framför allt om att hitta tillbaka till sitt egna spel och genomföra det enligt sin matchplan.

– Det gjorde vi inte mot Broberg innan uppehållet och vi är revanschsugna och tänker vinna matchen. Vi måste kunna prestera en bandy i 90 minuter på det sättet vi vill spela. Vi har matchplanen kvar för vår egen del. Gör det vi ska tror vi att det räcker. Behöver vi anpassa oss något så gör vi det i så fall under matchen, inte innan, säger Ari Holopainen.

I IFK Kungälv är hela truppen tillgänglig för spel och för er som suktat efter bandy under det nästan två veckor långa uppehållet. Vi ses på Skarpe Nord 19.00.

Heja Kungälv! #viärkungälv