IFK Kungälvs lagbygge fortsätter inför den kommande säsongen med två nya underskrifter. Klart är nu att anfallaren Lukas Persson och materialförvaltaren Uffe Johansson har förlängt sina kontrakt även för kommande säsong.

– Lukas har gjort en kanonsäsong så här långt och visat att han är en pålitlig målskytt som även lägger ner ett hårt jobb i defensiven. Vi är så klart jättenöjda med att han nu är klar för ännu en säsong i klubben, säger Claes Brandin i IFK Kungälvs sportgrupp.

Lukas Persson gjorde 24 mål i elitserien och blev därmed IFK Kungälvs främste målskytt under säsongen. Lukas kom till Kungälv från allsvenska Tellus där han vann skytteligan förra året och har visat att hans skott och målsinne räcker långt även i elitserien.

Även materialförvaltaren Uffe Johansson har förlängt sitt kontrakt för kommande säsong.
– Uffe är en go gubbe som man kan lita på i alla väder, en klippa som behövs både i och utanför omklädningsrummet, säger Claes Brandin.