På torsdag 19.oo inleder IFK Kungälv elitseriekvalet då laget åker till Backavallen och bortamatch mot Kartrineholm Bandy.
- Jag har sett deras senaste hemmamatch, vi måste var ödmjuka för uppgiften och göra en stark prestation för att vinna, säger IFK Kungälvs tränare Ari Holopainen.

Imorgon torsdag sätter sig IFK Kungälv sig i bussen för att åka de cirka 30 milen till Katrineholm i Södermanland. Efter två veckors uppehåll med hårdare träning efter avslutningen av elitserien har IFK Kungälv lättat något på träningen under veckan för att komma med vässade form till elitseriekvalet.

- Det känns bra, alla spelare är friska och krya. Jag har sett Kartineholms senaste match på video. Det är ett bra lag och fartfyllt lag och  vi måste göra en stark prestation för att v inna. Det viktigaste för oss är ändå att vi fokuserar på vårt i 90 minuter som vi pratat om hela säsongen. Gör vi det vi kommer överens om innan matchen så ska det räcka, säger Ari Holopainen.

Katrineholm är ett lag som sakta med säkert byggt upp sitt lag de senaste säsongerna och vann under säsongen den allsvenskan norra. Lagets främste poängplockare är anfallaren Niklas ”Messi” Eriksson som gjorde 31 mål och 7 assist på 21 matcher i allsvenskan.

För er som inte kan följa matchen på plats går den att följa live via elitrapport.se

På lördag är det sedan dags för hemmamatch för IFK Kungälv mot Nässjö IF, 16.00 på Skarpe Nord.

IFK Kungälvs supporterklubb laddar upp för matchen med Before Bandy på hemmakrogen Combi i Kungälv med specialpriser och trubadur.