IFK Kungälv har förlängt kontraktet med Mikael Lindberg, 31, i ytterligare två säsonger.
– Vi fortsätter att bygga ett lag vi tror på och känns så klart bra att ha gjort klart med Mikael, säger IFK Kungälvs sportchef Claes Brandin. 

Lindberg visade under kvalet sin betydelse för laget genom att direkt från start i den luriga bortamatchen sätta dit en hörna och ett frislag.

Lindberg som kom till IFK Kungälv som 20-åring från Surte börjat bli något av en klenod på Skarpe Nord som gång på är med och driver A-laget till nya framsteg. Förutom Surte gjorde Lindberg tillsammans med sin gamla parhäst Daniel Gratjov även en säsong i IFK Vänersborg 2005/2006 innan han flyttade och ledde tillbaka Kungälv till elitserien.

– Lindberg är viktigt för oss och vi vill fortsätta bygga vidare på laget som vi hade i år. Det kommer bli lite nytt och några spelare försvinner och vi har mer att presentera i veckan som kommer, säger Claes Brandin