IFK Kungälvs finländska rivjärn Anssi Hänninen, 27, har förlängt kontraktet med klubben i ytterligare en säsong.
– Anssi har växt under säsongen och gör sällan en dålig match, säger IFK Kungälvs sportchef Claes Brandin. 

Anssi Hänninen kom till IFK Kungälv inför den gångna säsongen från sin finska klubb JPS och har för varje match i elitserien växt in i laget mer och mer . Med med sin energi och kämpa glöd har han varit en viktigt kugge på IFK Kungälvs mittfält och gör ett stort jobb som inte alltid syns utåt men som är oerhört viktigt för att IFK Kungälv ska orka stå emot motståndarna i 90 minuter.

– Vi fortsätter med lagbygget och vi är glada över att ha klart Anssi och är en viktigt del i del i det vi håller på att bygga, säger Claes Brandin.

Lagbygget innefattar även organisationen runt A-truppen och tanken är att klubben i veckan ska presentera en ny fystränare som under försäsongen ska avlasta A-lagstränare och sköta styrketräningen för A-laget under uppbyggnadsperioden .

– Det pågår mycket i kulisserna just nu både på och utanför isen i hela föreningen. Det är viktigt att vi är många som hjälps åt i föreningen på alla plan från de minsta i skridskoskolan, till styrelsen och A-laget, säger IFK Kungälvs vice ordförande Magnus Carlsson.