Mellan 09.00 och – 12.00 ska reklamskyltarna tas ner från Skarpe Nord i väntan på kommande bandysäsong. IFK Kungälv hoppas att många supportrar och bandyälskare vill komma ner och hjälpa till så att arbetet går snabbt och enkelt.

Bandysäsongen är över för den här gången och nu väntar hårt arbete och förberedelser inför nästa inom hela föreningen. För att som har abstinens efter bandysnack och kamratskap är det bara att komma ner till Skarpe Nord klockan 9.00 på lördag.

Då ska rekalmskyltarna skruvas ner och alla som vill är välkomna att hjälpa till. Har man en egen skruvdragare med sig är det extra bra.

Så alla som är sugna på gemenskap och vill skvallra och höra lite rykten om silly season – kom ner till Skarpe Nord på lördag. IFK Kungälv bjuder som tack till alla som kommer på grillat.

Heja Kungälv! #viärkungälv