IFK Kungälvs supertalang Axel Ekholm har förlängt sig kontrakt med klubben i ytterligare en säsong.
– Axel är en framtidsspelare som vi tror mycket på, säger IFK Kungälvs sportchef Claes Brandin.

Axel Ekholm gjorde debut i IFK Kungälvs A-lag redan som 15-åring och har under de senaste säsongerna tagit kliv och var under säsongen som fick IFK Kungälvs näst bäste målskytt med sina 14 mål i elitserien. Axel var även en av de tongivande spelarna när IFK Kungälvs P18-lag vann SM-guld för några år sedan då han gjorde laget samtliga tre mål i SM-finalen mot Edsbyn.

– Vi börjar få stommen klar nu, kring de spelare vi vill bygga laget kring. Vi har några pusselbitar kvar att lösa, både med våra egna spelare och ett par utifrån. Vi hoppas ha det mesta klart inom de kommande veckorna, säger Claes Brandin.