Målvakten Jesper Thimfors lämnar IFK Kungälv efter en säsong för spel i Villa-Lidköping nästa år.
– Det är bara att önska Jesper stort lycka till. Han har skött detta snyggt och vi var förbereda på det här, säger IFK Kungälvs sportchef Claes Brandin.  

Jesper Thimfors stod för en strålande säsong i Kungälvsmålet och kommer nästa säsong nu alltså satsa vidare i Villa-Lidköping som han skrivit ett treårskontrakt med.

– Jesper är en riktigt bra kille och det är bara att önska honom lycka till. Han ringde igår och sa att han hade bestämt sig och vi har varit förbereda på detta, säger Claes Brandin.

Samtidigt som IFK Kungälv tappar en duktig målvakt poängterar Brandin att IFK Kungälv fortfarande har en riktigt bra målvakt kvar i klubben i stortalangen och den tidigare juniorlandslagsmålvakten Victor Lindblom (20 år på lördag) som skrev ett nytt tvåårskontrakt tidigare i vintras.

– Victor visade redan som 17-åring vad han kunde i elitserien när Pertti Virtanen blev skadad och har sedan dess utvecklats ännu mer som målvakt och är verkligen redo. Nu behöver vi en målvakt till som kan ta upp konkurrensen med Victor, och då det här med Jesper inte kommer som en överraskning, har vi en plan för hur vi vill ha det, säger Claes Brandin.