IFK Kungälv har gjort klart med snabbskrinnaren Robin Olsson, 25 för de kommande två säsongerna.  Robin kommer senast från Sirius där han spelat de senaste två åren. 
– En frejdig spelare och alla som såg vår hemmamatch mot Sirius tidigare i år har redan sett vad han kan, säger IFK Kungälvs sportchef Claes Brandin. 

Robin född 1990 var planens kanske bäste spelare när IFK Kungälv besegrade Sirius med 4-3 på Skarpe Nord i slutet av januari.

Med sin skridskoåkning rev han upp stora sår i IFK Kungälvs försvar och förhoppningen är att hans styrkor de kommande två åren ska göra detsamma med motståndarnas.

– Robin har en väldigt hög hösta nivån som vi hoppas få se ofta i IFK Kungälvs dressen. I Kungälv gillar vi bra skridskoåkare som vågar utmana och nu får vi verkligen en till i Robin Olsson. Det är en frejdig spelare och alla som såg vår hemmamatch mot Sirius tidigare i år har redan sett vad han kan, säger Claes Brandin.

IFK Kungälv hälsar Robin Olsson varmt välkommen till klubben och en längre intervju med honom kommer på ifkkungalv.se inom kort.

Tanken är att Robin Olsson främst kommer att konkurrera på mittfältet eller på en halvposition.
– Det där är Ari Holopainens problem att bestämma vart han ska spela, inte mitt, säger Claes Brandin med glimten i ögat.