Det sprudlade av bandyglädje när IFK Kungälvs höll summerade ungdomslagens bandysäsong 2014/2015 med bandysnack och härlig kamratskap. 

På plats fanns spelare och ledare från skridskoskolan till de äldre ungdomarna i IFK Kungälv. Medan föräldrarna fick information om hallplanerna från styrelsens Haakon Ahlstrand i ett separat rum på Kvarnkullen, intervjuades ungdomspelarna på scen och fick diplom och medaljer av idolerna i A-laget och av IFK Kungälvs vice ordförande och ordförande Magnus Carlsson och Tony Hjertstrand.

Axel Ekholm fanns på plats och berättade att han precis som nästan alla andra i rummet hade börjat sin bandybana i skridskoskolan med Jörgen Stjernström som ledare.  Jörgen satt själv i publiken och kunde stolt som ungdomssamordnare i IFK Kungälv konstatera att han har ett antal bandyspelare på sitt ”samvete”.

– Det är otroligt kul att se vilken energi våra ungdomar har. När de träffar spelare som Axel Ekholm, Victor Lindblom och Ted Skoglund från A-laget som stod på scen idag och som själva har vandrat den långa vägen från skridskoskolan så blir det enkelt att förstå att det är vår framtid som sitter här. Man ser också att det är speciellt inte bara för de yngre utan att även det känns bra för A-lagsspelarna att finnas på plats och få vara förebilder,  säger IFK Kungälvs vice ordförande Magnus Carlsson.

IFK Kungälv vill förutom med en medalj och ett diplom tacka alla fantastiska ungdomar och ledare för en härlig bandysäsong. Vi ses igen efter sommaren.