Mitt i sommaren tickar Kungälvslotteriet vidare. Månadens vinnare som nu får 12 000 kronor insatta på sitt bankonto är Birgitta Staaf från Halland. Mamma till IFK Kungälvs tidigare backklippa Johan Staaf. 

– Du skojar! Vad roligt, jag pratade precis om lotteriet häromdagen och sa att har man gått med finns det ingen anledning att sluta, skrattat Birgitta Staaf.

Hon berättar att hon följt IFK Kungälv sedan sonen Johan började spela med klubben för några år sedan och hejar idag både på IFK Kungälv och Frillesås som hennes son spelade i innan han gick till Kungälv.

– Jag är pensionär och då är pengar alltid välkomna, säger Birgitta Staaf, som sitter på lotten med nr 069 som drogs som den vinnande lotten i julis dragning.

Nästa dragning är den 15:e augusti och då inte alla 300 lotterna är helt sålda än, så finns fortfarande en chansen för er som ännu inte gått med.

Läs mer om hur lotteriet som kostar 100 kronor att vara med i per månad på Kungalvslotteriet.se

Kontrollanter vid dragningen den 15:e juli var Magnus Carlsson och Anders Abrahamsson.

IFK Kungälvs förberedelser inför nästa säsong pågår för fullt. Från augusti trappar ifkkungalv.se upp bevakningen igen runt föreningen och den spännande hösten och vintern som väntar.

Heja Kungälv! #viärkungälv