På lördag mellan 10.00 – 15.00 arrangerar IFK Kungälvs P12-lag en marknad I IFK Kungälvs klubbstuga på Skarpe Nord där alla som behöver fixa ny eller komplettera sin vinterutrustning kan hitta det som de behöver. 

Vad är vintermarknaden för något?

Vi säljer det mesta som har med vinter och vintersport för barn att göra. Här hittar du fina, begagnade vinterkläder från strl 50 cl och upp till ca 160 cl, all tänkbar utrustning för vintersporter, en hel del till, allt till riktigt bra loppispriser.

Jag vill sälja mina vinterkläder/vintersportutrustning på er marknad. Hur gör jag?

Du mailar oss på jonas.hoglund@ifkkungalv.se och ber att få ett säljnummer. När du sen har fått ditt säljnummer bekräftat så sätter du igång och märker upp dina kläder/utrustning enligt anvisningarna. Fredagen innan marknaden kommer du till oss och lämnar in dina saker. Vi säljer sen sakerna för dig på lördagen och lite senare på kvällen är du välkommen att hämta din förtjänst (-20% som vi tar i avgift för att sälja dina saker) och eventuellt kvarblivna saker. Du kan också välja att skänka det som blir över.

Inlämning

Inlämnande av varorna sker på fredagen den 28:e augusti mellan kl. 17:30 och 19:00. Vet du med dig att du har mycket att lämna in, kom i god tid. Du lägger som säljare själv ut dina varor på markerade platser. Tänk kvalitet framför kvantitet! Tänk också på att detta är en höst och vintermarknad så kläder och utrustning skall vara anpassade efter detta. Vi gör vad vi kan för att minimera stölder och vi kommer att hålla koll i lokalen , men vi kan tyvärr inte ta ansvar för om något ändå försvinner.

Utlämning av förtjänst

29:e augusti mellan kl 17:00 och 18:00 är du välkommen att hämta din förtjänst samt de av dina osålda varor du markerat med ett X. Kläder/saker som inte är uthämtade på lördag kl. 18.30 skänker vi till välgörande ändamål.

All förtjänst går oavkortat till pojkar -04:ors lagkassa. Fika kommer att finnas på plats.

Vi ser fram emot en rolig och framgångsrik marknad fylld av härliga fynd. Vi ses snart!

Hälsningar P12