På fredag arrangerar IFK Kungälvs sponsor Cramo after work med idrottsprofiler från både IFK Kungälvs A-lag och Frölunda Indians. Nästa fredag har IFK Kungälv också bjudit in klubbens sponsorer till golftävling tillsammans med en rad IFK-profiler. En golftävling som så klart även supportrar är välkomna att delta i. 

After worken  hos IFK-sponsorn Cramo hålls redan nu på fredag den 28 augusti med start 13.00 då grillarna tänds hos Cramo på Solbräckegatan i Kungälv.

Mellan 16.00 och 18.00 pågår en femkamp där man bland annat kan skjuta bandystraffar på en av IFK Kungälvs elitseriemålvakter och testa på hur snabbt man klarar av att spika i en spik… För mer information kontakta Karl-Fredrik Jonsson på telefonnummer: 0739-534065

Profiler från flera av Kungälvs toppföreningar finns på plats tillsammans med profiler från Frölunda Indians.

Golftävling
Nästa fredag arrangerar IFK Kungälv också en golf tävling på golfbanan Kungälv Kode. Alla IFK Kungälvs sponsorer är varmt välkomna att komma och spela. Även supportrar är välkomna att vara med, till en kostnad på 200 kronor per person. I priset ingår bussresa, greenfee och mat efter golfen där vi också snackar upp bandysäsongen 2015/2016 med A-truppen. Bussen avgår från Kungälvs busstation vid 13.00.

Anmälan till golfen görs till Calle Rydén på telefonnummer: 070-519 51 53 eller kansliet@ifkkungalv.se (Anmälan görs senast 1 september. Har tiden gått ut när du läser detta, slå en signal till Calle Rydén ändå)