Nu på söndag den 6 september 16.30 är det dags för årets upplaga av Stadsloppet i Kungälv. Loppet är tillbaka i Västra parken vid busstationen och i år och väntar en riktigt spännande supporterutmaning. 

Precis som tidigare år springs loppet runt en bana på cirka 300 meter under 30 minuter. IFK Kungälv hoppas du vill vara med och bidra till att arrangemanget blir ännu bättre och att IFK Kungälv fortsätter utvecklas som förening. (läs mer om du du anmäler dig längre ner i artikeln)

Så efter sommaren är det dags att plocka fram träningskrona igen och vässa formen inför loppet där vi springer för vår hälsa och för att stärka bandy i Kungälv. Tanken är att varje löpare skaffar sig en sponsorer som motiverar varje löpare att springa så långt som möjligt.

Att springa stadsloppet är otroligt roligt. Varje år brukar IFK Kungälvs supporterklubb Skarpa Gubbar ställa upp med en löpare de sponsrar. Förra året sprang Anders ”Abel” Abrahamsson för supporterklubben och samlade in cirka 20 000 kronor till föreningen.

I år utmanas Anders Abrahamsson av supporterprofilen Micael Wickström. Den av supportrarna som samlar in mest pengar per varv lovar att springa loppet endast i förda kalsonger.

– Nu hoppas jag att alla lägger sina pengar på mig om man säger. Jag har ont i ett knä och kommer gå i rask takt, men jag känner domaren och lovar att minst göra 15 varv, säger Micael Wickström.

Vill du se ”Abel” eller Wickström springa i kalsongerna?

Skriv ett mail till info@ifkkungalv.se med ditt namn och adress och antal kronor du vill sponsra med per varv. Banan är cirka 300 meter lång. Tex ”Per Persson, Persvägen 3, 442 31 Kungälv”. Skriv efternamnet på den av supportrarna du väljer att sponsra i ditt ämnesfältet i ditt mejl.

Ställningen just nu:

Anders Abrahamsson:

Johan Insulan: 10 kr/varv
David Nordin: 10 kr/ varv
Henrik Abrahamsson 10 kr/varv
Karen Abrahamsosn 10 kr/varv
Tobias Christoffersson 5 kr/varv
Andreas Gustavsson 1o kr/varv
Jonny Carlsson 5 kr/varv
Thomas Sundsmyr: 10 kr/varv
Magnus Åhman: 5 kr/varv
Stefan Åhman: 20 kr/varv
Ove Andersson 10kr/varv
Råger Holmström: 5 kr/varv
Mangan Carlsson: 5 kr/varv
Johan Skoglund: 10 kr/varv

Totalt: 125 kr/varv

Micael Wickström: 

Tony Hjertstand: 20 kr/varv
Kenneth Marberg: 20 kr/varv
Skarpa Gubbar: 50 kr/varv
Tobias Christoffersson: 5 kr/varv
Bojan Ljungkvist, Johanna Lindau 10kr/varv
Magnus Åhman: 10 kr/varv
Abel: 15 kr/varv
Råger Holmström: 10 kr/varv
David Nordin: 5 kr/varv
Johan Skoglund: 10 kr/varv
Totalt: 155 kr/varv 

Vill du själv springa? Klicka här för att ladda ner din anmälningsblankett och här för att ladda ner din sponsorlista.

Till dig som löper Stadsloppet söndagen den 6 september 2015

För att allt skall fungera så bra som möjligt vill vi att du tänker på följande:

* Avprickning och utdelning av nummerlappar sker senast 30 min. innan start. Där lämnar du också din sponsorlista på vilket vi vill att du räknar ner hur många kronor du får totalt per varv.

* Gemensam start sker ca. 16.30. Banan går runt en bana i parken och är ca 300 m lång. Du avverkar sen så många varv som möjligt under 30 minuter. Påbörjat varv räknas. Även i år kommer vi skicka faktura till alla sponsorer, så du behöver inte ”inkassera” pengarna själv. Det är viktigt att du har fullständiga uppgifter på din sponsor. Företagets/personens namn, ansvarig person (som du har gjort upp med sponsringen om), adress och postnum-mer/ort. Dina sponsorer får bestämma hur många kronor/varv de vill sponsra IFK Kungälv med via din löpinsats.

* Har Du frågor beträffande ovanstående hör gärna av dig till Ove Andersson: 0722-153 667

Tillsammans gör vi bandy stark i Kungälv!

Mer information om IFK Kungälvs uppladdning inför den stundande säsongen kommer på ifkkungalv.se under söndagen.