Att ha en lott i Kungälvslotteriet kan innebära trevliga överraskningar. En sådan fick IFK Kungälvssupporten Roger Holmström på tisdagen när Kungälvslotteriet ringde upp…

Så här lät telefonsamtalet när Kungälvslotteriet ringde upp:

Grattis! Du är vinnare av 12 000 kronor som månadens vinnare av Kungälvslotteriet?

– Oj, är det sant? Vad roligt! Jag hade glömt  bort att det var dragning i dag, är det sant?

Jajemän!

– Tack så mycket. Jag är med för att stötta IFK. Jag hade inte räknat med att ringa, men klart varje månad är det ju någon som vinner och det är ju riktigt kul för mig, riktigt gött, säger en förvånad och glad Roger Holmström.

Roger har själv spelat med i IFK Kungälvs ungdomslag där han var en fruktad målskytt i Kungälvs lag för pojkar födda 1983. Ett lag som bland annat hade flera tuffa duster med Edsbyns 83 årgång med spelare som till exempel Per Hellmyrs. Som senior fortsatte Roger Holmström sedan att öka in mål för Kungälvs SK.

– Vi hade ett riktigt bra lag med 83:orna. Nu blir det mest allmänhetens åkning för mig och kolla på matcherna. Bandy är den roligaste sporten som finns, säger Roger Holmström.

IFK Kungälv säger stort grattis till Roger Holmström.

Nästa dragning är den 15:e oktober och då inte alla 300 lotterna är helt sålda än, så finns fortfarande en chansen för er som ännu inte gått med.

Läs mer om hur lotteriet som kostar 100 kronor att vara med i per månad på Kungalvslotteriet.se

Kontrollanter vid dragningen den 15:e september var Magnus Carlsson och Anders Abrahamsson.