På söndag 18.00 tar IFK Kungälv emot Gripen i Ale Arena. Lagen möttes så sent som förra söndagen – då med två matcher i benen från fredagen och lördagen. Nu är det istället två utvilade lag som får mäta krafterna med varandra.

Gripen imponerade stort i allsvenskan förra året och vann sin kvalgrupp före elitserielagen Sirius och Ljusdal vilket gjorde att Ljudsal fick ta klivet ner i allsvenskan på Gripens bekostnad.

Inför året har Gripen också gjort flera smarta värvningar och allt laget är att räkna med i elitserien i år råder det inga tvivel om. I förra veckans match i Vänercupen ägde IFK Kungälv och Gripen varsin halvlek. Något som till slut gav Kungälv segern med 5-3.

I Kungälv gäller det fortsatt för tränarna Ari Holopainen, Roger Knöös och Jörgen Sjöholm att fortsätta testa sig fram för att hitta den formation av laget som de tror att de kan få ut mest av under vintern.

I matchen får IFK Kungälv kanske fram för allt se upp med Gripens vindsnabbe Tony Eklind. I laget finns också en rad tidigare Lidköpingsspelare som i år tänkt att få fart på karriären i elitserienykomlingen.

Matchen börjar som sagt 18.00 i Ale Arena. Varmt Välkomna!

Matchstart: Söndag 18.00 Ale Arena

Entré:
Vuxna: 60 kr
Pensionär: 40 kr
Studerande (med csn-kort): 40 kr
Ungdomar: 7 – 15 år: 20 kr
Barn under 7 år: fri entré

(Säsongskortsinnehavare går in grattis, ni som beställt men ännu inte har fått era säsongskort uppger ert namn till kassapersonalen).