IFK Kungälv börjar nu samarbeta med bröderna Ravelli genom att sälja kläd- och träningsprodukter.
- Vi valde Ravelli för att de känns väldigt proffsiga och för att de visat hur mycket de vill jobba med oss. Intäkterna från vår försäljning delas mellan IFK Kungälv och varje enskilt lag som säljer dem. Dessutom går en krona till organisationen Friends för varje paket vi säljer, säger IFK Kungälvs styrelsemedlem Patrik Ewerstein.

I Ravellis sortiment finns både träningskläder och vardagskläder som kalsonger, strumpor och linnen av högsta kvalité.

Tanken är att hela IFK Kungälvs förening, från ungdomslagen till styrelsen ska sälja produkterna för att stärka föreningens ekonomi.

- Vi tycker det här är kanon. Vi säljer bra produkter, samtidigt som vi stöttar en viktig organisation som Friends samtidigt som det här hjälper oss att kunna driva vår egen verksamhet, säger Patrik Ewerstein.

Här kan du kolla in hela sortimentet av Ravelli-produkterna.

För mer frågor? Ring Patrik Ewerstein: 0761-82 22 08