På söndag möter IFK Kungälv ett lag fullt med bekanta ansikten då Frillesås BK kommer till Ale Arena. En intressant match mot ett starkt Frillesås så sent som i onsdags spelade 4-4 mot Gripen.

I Frillesås match mot Gripen vaktade IFK Kungälvs målvakt Victor Lindblom målet. Kungälv och Frillesås har den kommande säsongen ett samarbete som ska ge så mycket speltid som möjligt till föreningarnas spelare. Flera av dem kommer sannolikt att få spela i både allsvenskan och elitserien under vintern.

I Frillesås finns också en rad andra gamla Kungälvsnamn, som till exempel ”Skällebräckes Alfred Nobel” – Fredrik Brandin som visade att målsinne finns kvar genom två mål mot Gripen. I laget finns också spelare som Anders Ahlstrand, Joakim Åberg, och fler andra Kungälvsprodukter som Håkan ”Hogge” Olssons pöjk och Axel Ekholms kusin – Eric Olsson, som kombinerar ungdomsbandy i IFK Kungälv med en juniorplats i Frillesås A-lag.

Till och med lagets tränare är en Kungälvsbekanting i form av den tidigareförsvaren Jesper Larsson som för några säsonger sedan fick lägga sin egen bandykarriär som spelare på hyllan på grund av skadeproblem.

IFK Kungälv kommer alltså behöva vara på tårna för att genomföra en bra match mot Frillesås. Klart är också att konkurrensen om att ta en plats i laget ökar desto närmare seriestart vi kommer. Hur Ari Holopainen och hans tränar kolleger väljer att ställa upp laget mot Frillesås på söndag få ni veta när matchen startar 15.30 i Ale Arena. En intressant match som förhoppningsvis ge mer svar på hur IFK Kungälv ska formera sig och agera på isen för en lyckad säsong 2015/2016.

Matchstart: Söndag 15.30 Ale Arena

Entré:
Vuxna: 60 kr
Pensionär: 40 kr
Studerande (med csn-kort): 40 kr
Ungdomar: 7 – 15 år: 20 kr
Barn under 7 år: fri entré

(Säsongskortsinnehavare går in grattis, ni som beställt men ännu inte har fått era säsongskort uppger ert namn till kassapersonalen).