Klockan 15.40 på söndagen gästar IFK Kungälv elitseriekonkurrenten Tillberga I ABB Arena. Tillberga blir därmed det fjärde elitseriemotståndet för IFK under försäsongen.

Kungälvs facit så här långt under försäsongen när laget ställts mot lag från elitserien är tre förluster och två vunna matcher. Segrarna har kommit mot Gripen två gånger om och förlusterna kommer från två matcher mot Vänersborg och en mot Villa-Lidköping.

Idag väntar alltså en ny värdemätare för Kungälv som nu varit på stor is i över en månad, vilket förhoppningsvis ska visa sig på isen.

Matchen följer ni direkt här.

Tillberga har inför den studande säsongen förstärkt laget på flera positioner och kommer garanterat vara ett mycket svårare lag att slå jämfört med förra säsongen. Bland andra så storstjärnan Rinat Shamsutov (som en gång startade sin svenska bandykarriär i IFK Kungälv) värvats från Dynamo Moskva.

Nästa vecka tar sig Kungälv på an nytt tufft motstånd i Sapa cup i Vetlanda. Då ställs laget i sin grupp mot Gripen och ryska Vodnik.

Hela spelschemat för den cupen när ni se här.