Kungälvslotteriet tickar vidare och en ny vinnare är nu dragen för oktober månad. Vinnare av 12 000 kronor är Eva Damberg Sjöholm.
– Det är inte sant, jag har precis kommit ut från ett möte, det här är ju hur kul som helst, säger Eva Damberg när hon nås av beskedet.

Månadens dragning av Kungälvslotteriet är gjord. Vinnande nummer är 203. En lott som innehas av Eva Damberg Sjöholm vilket innebär att de 100 kronorna som hon varje månad betalar för sin lott nu har förvandlats till 12 000 kronor.

Eva är gift med IFK Kungälvs lagledare för a-laget och den tidigare spelaren Jörgen Sjöholm. Något som innebär att det direkt och indirekt blir mycket bandy även för Evas del.

Grattis säger IFK Kungälv till Eva Damberg Sjöholm som nu får hitta på något roligt för vinsten. Varför inte boka en flygresa till Kalix inför IFK Kungälvs stundande elitseriepremiär den 23 oktober?

– Haha vem vet, det kanske blir en resa dit. Jag tror vi vinner den matchen, det är jag övertygad om. Men gud va kul! Nu tänker jag allt köpa ett par andelar till i lotteriet, skrattar Eva Damberg Sjöholm.

Nästa dragning av Kungälvslotteriet är den 15:e november och då inte alla 300 lotterna är helt sålda än, så finns fortfarande en chansen för er som ännu inte gått med.

Läs mer om hur lotteriet som kostar 100 kronor att vara med i per månad på Kungalvslotteriet.se

Kontrollanter vid dragningen den 15:e oktober var Magnus Carlsson och Anders Abrahamsson.