På onsdagskvällen så är det dags för IFK Kungälv att åka upp till ABB Arena för att utmana de regerande mästarna Västerås SK.
– Vi har tränat nu måndag, tisdag och det är en väldigt bra stämning i truppen för dagen, säger mittfältaren Axel Ekholm.

19.00 i ABB Arena är det dags för avslag i det som blir Kungälva första ordentliga test denna säsongen. Det är ett obesegrat Kungälv med självförtroende som åker upp till Västerås efter den härliga hemmapremiären mot Sirius i fredags.

Ett Västerås, som efter 9-3 förlusten borta mot Villa/Lidköping, ska försöka komma in på vinnarspåret igen.

- Det kommer vara ett revanschsuget Västerås vi får ta oss an. Sen att dom kanske inte har det riktiga flowet i sitt spel och möjligen saknar en gnutta självförtroende efter förlusten i fredags kan ju vara till våran fördel, säger Axel Ekholm.

Ifrån Västeråslägret är tongångarna dock positiva.

– Vi är riktigt sugna på att göra en bra insats imorgon, vi har sett fram emot onsdagen ända sedan i fredags, säger Västerås tränare Michael Carlsson till vskbandy.se

Precis som Västerås ser IFK Kungälv fram emot onsdagens högintressanta match.

–Vi har en riktigt go stämning i truppen, och det är många som är med och slåss om en plats i laget, sedan är det upp till ledarstaben vilka som får spela. Det känns bra i kroppen och det var verkligen skönt att inleda säsongen genom att göra två mål borta mot Kalix i premiären. Sedan kanske jag inte hade den riktiga studsen med mig mot Sirius, men jag får hoppas att bollen studsar med mig ikväll, säger Axel Ekholm.

IFK Kungälvs supportergrupp Skarpa Gubbar kommer att följa matchen från deras Supporterpub Combi Kök och Bar. Matchen går också att följa via elitrapport.se och via bandyplay.se

– Vi ska verkligen kriga och göra allt i våran makt att knipa två poäng ikväll, försäkrar Axel Ekholm.

HEJA KUNGÄLV! #Viärkungälv